Julekalender – 12 Days of Christmas: 1-2 Desember!

Premien i dagens luke er Proaura 20% vitamin C-serum, Proaura ansiktskrem og DermaSpa Barbary Fig Seed oil. Vil du være med i trekkningen? Du må være påmeldt vår kalender her  samt legge inn en kommentar her under dette innlegget eller på dagens luke på her på vår FaceBook side! Hva ønsker du deg til jul? NB: Du kan melde deg på helt til 9 Desember, trekkning er 10 Desember.

Markedets kraftigste Vitamin C serum, tilsatt naturens kraftigste antioksidant - Astaxanthin.
Markedets kraftigste Vitamin C serum, tilsatt naturens kraftigste antioksidant – Astaxanthin.
Økologisk ansiktskrem tilsatt barbary fig seed oil. Gir næring og fukt samtidig som den roer ned huden.
Økologisk ansiktskrem tilsatt barbary fig seed oil. Gir næring og fukt samtidig som den roer ned huden.
Barbary fig seed oil inneholder hele 88% naturlig vitamin E. Verdens dyreste ansiktsolje!
Barbary fig seed oil inneholder hele 88% naturlig vitamin E. Verdens dyreste ansiktsolje!

 

 

Hudpleiemerket Proaura har lansert et nytt C-vitamin serum som kan gi synlige resultater på bare 3 til 4 dagers bruk. Serumet inneholder høykvalitets astaxanthin, naturens mest kraftfulle antioksidant. Serumet er utrolig effektivt på sliten og livløs hud, og vil gi huden en ungdommelig glød som vil bli synlig etter bare noen få dagers bruk.

Antioksidanter har lenge hvert prisgitt for deres helsegivende egenskaper i mat, men det er ikke der deres fordeler slutter. De forhindrer skade fra frie radikaler og for tidlig aldring, og AstaXanthin er den kraftigste antioksidanten der ute – som gjør den til den perfekte ingrediensen for hudpleie. Astaxanthin er utvunnet fra en type marine alge kallt Haematococcus Microalgae som gir flamingo, laks og skalldyr (som hummer) deres nydelige rosa farge.

Ved påføring på huden har det en merkbar oppstrammende effekt som brukerene har kalt “Et ansiktsløft i en flaske.” Det absorberer lett, og etterlater ingen rester. Kan brukes under både fuktighetskremer eller sminke. Kommer i en luksuriøs pipette-flaske i brunt glass som beskytter flaskens innhold og vil se flott ut på ethvert baderom.
Meld deg på her:



Astaxanthin har allerede blitt bevist å være 60 ganger sterkere enn Vitamin C men siden serumet også inneholder en kombinasjon av Hyaluronsyre og 20% Vitamin C, er effekten på huden overlegen fra ethvert skjønnhets-serum på markedet.

Den kraftfulle antioksidanten beskytter huden fra frie radikaler, beskytter hudlagene fra aldringstegn og reduserer til og med aldersflekker/pigmentflekker, fregner, og mørke sirkler etter en tids bruk.

Formulaen vil også stimulere produksjonen av kollagen, som hjelper å redusere rynker, fine linjer og vil booste hudens elastisitet. Resultatet: en fastere, fyldigere og mer ungdommelig hud.
Inneholder Vitamin C, Astaxanthin og Hyaluronsyre- den mest potente kombinasjonen noensinne.
Astaxanthin er en 60 ganger kraftigere antioksidant enn Vitamin C.
Hjelper å promotere hudens elastisitet, et naturlig anti-aging produkt, bidrar til å stimulere kontinuelig produksjon av kollagen.
Lysner og jevner ut hudpigmentering, fukter i dybden og absorberes lett.
Formulaen er hypoallergenic, paraben-fri, parfyme-fri

Proaura produktutvikler Alekasandra Ptak forteller «Vi er glade for å lansere dette serumet som det har tatt et år å utvikle. Vi visste om Astaxanthin’s utrolige egenskaper som vitenskapen har bevist at er den sterkeste, mest anti-inflammatoriske antioksidanten tilgjengelig, vi besluttet derfor å utvikle et serum rundt denne formulaen/formuleringen. Vi er henrykt over resultatet.”

Proaura Vitamin C Serum med Astaxanthin er tilgjengelig online her

Introduksjonspris: KUN kr 299,- (veil: kr 349-399,-)

Om Stine

Jeg har siden en ung alder jobbet innen skjønnehetsbransjen og har gått skole og kurs innen makeup, hudpleie, negldesign, kopping og dermarulling. Som hovedfokus har jeg naturlig og økologisk hudpleie, kroppspleie og sminke som også er bærekraftig. Jeg interesserer meg også for en sunn livstil, kosthold og meditasjon.

Legg igjen en kommentar