Tua Tre’nd – Elsket av Kate Moss og Englands mest solgte!

Prisvinnende Tua Tre’nd er kommet til Norge for å gi norske kvinner et løft. Den populære ansiktsløfts-maskinen er Storbritannias mest solgte og er ikke uten grunn brukt av en rekke kjendiser som Kate Moss, Angelina Jolie, Nicole Scherzinger, Cameron Diaz , Jessica Biel, Tamsin Outhwaite med flere….

Fordi den virker og gjør det den lover, enkelt og greit. Maskinen gir et naturlig ansiktsløft og kan brukes målrettet mot flere av mimikkr-ynkene i ansiktet.  Den er veldig populær for å behandle elve-rynken mellom øyenbrynene, leppe/nesefold rynken, dobbelhake, sigende kjeveparti og øyenbryn.

a7caca0c6b733450ec679016fcc9a381

Kate Moss har brukt Tua sine produkter helt siden den første modellen ved navnet Tua Viso kom ut. Hun har i flere intervjuer prisgitt seg maskinen når hun ble bedt om å gi leserne sine skjønnhetstips.  Når den nye modellen Tua Tre’nd kom ut var hun en av de første som bestillte den. Hun ble så førnøyd med maskinen at hun ga den i gave til seks av sine nærmeste venninner som inkluderer Lily Allen, Jo Wood og Sadie Frost. I tillegg inviterte hun skaperne av Tua Tre’nd til å demonstrere maskinen i sitt bursdagselskap, som er kjent som en stor årlig begivenhet i London.

Kate Moss i et interju om sine beste skjønnhetstips:

“A face-firming gadget [Tua Tre’nd Face]. It works your muscles, so one eye goes up and down—attractive! I’m like, ‘Jamie [Hince, her boyfriend], try it!’. It gives me something to do while I’m watching TV.”

 

tua-trend

 

Her er en video fra en fornøyd bruker:

Kilde: Kate Moss

Om Stine

Jeg har siden en ung alder jobbet innen skjønnehetsbransjen og har gått skole og kurs innen makeup, hudpleie, negldesign, kopping og dermarulling. Som hovedfokus har jeg naturlig og økologisk hudpleie, kroppspleie og sminke som også er bærekraftig. Jeg interesserer meg også for en sunn livstil, kosthold og meditasjon.

Legg igjen en kommentar