Konkurranse og Giveaway – ALLE kan få et gratis produkt

facebook-dele-bilde
Nå har vi en fantastisk konkurranse og giveaway – der DU kan få flotte premier bare ved å delta og dele konkurransen. Du trenger bare fylle inn skjemaet under for å være med i trekningen av gavekortet. Men hvis du verver 5 venner til konkurransen får du en av våre bestselgere gratis. Ingenting i butikken vår er testet på dyr. Gavekortet vi trekker ut er på 1,500 kroner og kan brukes i hele nettbutikken. Pluss vi vil ha en mengde med trøstepremier.

HUSK: For hver person du verver så øker du dine egne vinnersjanser, for hvis en du verver vinner gavekortet får du også gavekort på samme beløp.

Meld deg på her:Regler for konkurransen:

  • Meld deg på konkurransen så er du med i trekningen
  • Del konkurransen med 5 av dine venner og få gratis ansiktskopp (massasje-kopp)
  • Del konkurransen med 8 av dine venner og få gratis XL kopp til cellulittbehandling
  • For hver person du verver så øker du dine egne vinnersjanser, for hvis en du verver vinner gavekortet får du også gavekort på samme beløp.
  • Vinneren av gavekort trekkes på «Giving Tuesday» som er tirsdag 28. november

 

Vervepremier

XL Kopp for kroppansiktskopp-1x1-stor

goldmask

Om Stine

Jeg har siden en ung alder jobbet innen skjønnehetsbransjen og har gått skole og kurs innen makeup, hudpleie, negldesign, kopping og dermarulling. Som hovedfokus har jeg naturlig og økologisk hudpleie, kroppspleie og sminke som også er bærekraftig. Jeg interesserer meg også for en sunn livstil, kosthold og meditasjon.

Legg igjen en kommentar