Den beste måten å redusere arr og akne-arr på hjemme

dermastempel_2

Profesjonelle produkter for profesjonelle resultater.
Profesjonelle produkter for profesjonelle resultater.

Hvordan du får GRATIS dermaroller leser du litt lengre ned i innlegget.

Jeg har hjulpet flere hundre personer å få en ny porsjon selvtillitt ved å redusere sine akne-arr og arr betraktelig. Gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder er så utrolig givende, og jeg er så utrolig glad for at de fikk øynene opp for denne fantastiske behandlingen.

Jeg ønsker å hjelpe flest mulig i å redusere sine arr så derfor har jeg skrevet dette innlegget.

Her er noen gode råd i hvordan du får gode resultater med dermaroller hjemme noe du helt sikkert vil sette pris på. En dermaroller kan forbedre arr og akne arr på en unik måte men den må brukes rett. Hvordan du gjør det skal jeg forklare deg i dette innlegget.

DermaSpa.no er de eneste på markedet som selger dermaroller produkter som også brukes i profesjonelle klinikk-behandlinger. Dette er noe som forsikrer deg de beste resultatene med din hjemmebehandling.

scarserum25ml-b_1Du har sikkert hørt at dermaroller eller skinroller og CIT roller som det også kalles kan redusere akne-arr og arr. Dette er også sant men det som mange aktører gjør feil er at de ikke selger eller anbefaler de rette nål-lengdene som vil gi resultater med akkurat dette. Når det anbefales 0.2 mm og 0.5 mm for arr-behandling blir jeg helt matt, for disse nål-lengdene går ikke dypt nok ned i huden og vil ikke gi den rette stimuleringen til å redusere arr.
Det er rett at for generell anti aging så er 0.5 mm den korteste nål-lengden som bevist gir hudforbedring men for arr så vil man trenge 0.75 mm for svake arr/akne-arr og 1 mm for mer markerte arr/akne-arr. I klinikk behandler man ofte arr med 0.5 mm rulle i hele ansiktet og 1 mm stempel lokalt på arret, dette er også en veldig flott behandlingsplan for hjemmebehandlingen. Stempel gir en utrolig god stimulering til huden og er også veldig lett å bruke hjemme. Jeg anbefaler også på det sterkeste å bruke White Lotus Scar Serum, som er det eneste serumet på markedet som også brukes av profesjonelle i klinikkbehandlinger med dermaroller. Serumet vil hjelpe å viske ut arrene, mange bruker serumet selv uten rulle på grunn av de gode egenskapene og ingrediensene.

Gratis rulle, se her!

Vi gir forresten ut denne 1 mm dermarullen GRATIS pga. feil-levering fra vår fabrikk. Kun 1 til hver kunde, dette er naturlig nok kun i et begrenset antall tilgjengelig så slå til nå om du ønsker å benytte deg av denne unike muligheten!

Husk også at rullen du bruker må ha et godt mellomrom mellom nålene, ellers vil ikke nålene komme til ned i huden. Ruller på 540 nåler er helt poengløst  for nålene vil ikke komme ned i huden men de vil heller ligge oppå huden som en spikermatte og vil derfor ikke gi deg gode resultater. Og for å få dem ned i huden så må man bruke alt for stor kraft noe som går helt imot prinsippet rundt dermarulling og kan også skade huden. Når disse 540 nålers rullene kommer opp i 1 mm lengde gjør det også faren for skade enda større. Så for arrbehandling  gå for en rulle på 192 eller 180 nåler  eller et stempel på 40, 80 eller 117 nåler. Våre ruller og stempel er brukt av både hudleger og vil gir god nål penetrering til huden.

Hva er forskjellen på dermaroller og dermastamp/dermastempel?

Det er samme prinsippe, begge har micronåler som vil stimulere huden til å danne kollagen og fornye seg. Mens rullen skal rulles over huden så skal dermastemplet stemples over huden. Et dermastempel vil ofte gi en mer kontrolert mekanisk, og en bedre stimulering til huden det er også derfor den er så god på å bruke på plasser man ønsker litt ekstra stimulering eller er på et lite område der det er vanskelig å komme til. Jeg føler også at men kjenner ofte mindre til et dermastempel på 1 mm kontra en dermarulle på 1 mm, men dette kan også være veldig individuelt fra person til person.
En dermrulle er det letteste om du skal rulle over store områder og vil ofte ta litt kortere tid å behandle med. Så hva du velger er en smaksak, du vil få gode resultater med både dermarulle og dermastempel, så lenge du følger våre rettningslinjer i forhold til nål-lengde, behandlingsplan og bruksanvisning. Disse rettningslinjene er forøvrig også de samme som læres ut til profesjonelle behandlere innen microneedling, disse rådene forsikrer deg gode resultater med din hjemmebehandling.

Hvordan bruker man dermaroller eller stempel?

Alle produktene vi selger kommer med detaljert beskrivelse, du vil også til enhver tid finne bruksanvisning i dermaroller guiden og selvfølgelig er jeg tilgjengelig for råd om det skulle være noe. Det som er viktig å tenke på er først og fremst rett teknikk, alt for mange anbefaler en helt utdatert teknikk som ikke gir noen god fordeling av behandlingen. En god fordeling er utrolig viktig for å oppnå et godt resultat. Feks. kryssingmetoden som oftest blir brukt vil rulle huden i midten 80% mer og huden i sidene får ikke nok behandling, samtidig får man også ofte rillemerker etter rullen noe som ikke er bra. Vi anbefaler samme teknikk som brukes i klinikk behandlinger hos White Lotus Clinic, du vil derfor ikke finne denne teknikken så mange andre steder da det er behandlere som benytter den. Teknikken går enkelt og greit ut på å rulle en vei og kun 2-3 cm om gangen, du ser en demo av denne teknikken på linken her!

Hvorfor kan man få arr etter kviser?

Kvise-arr eller akne-arr forekommer av at hudoverflaten blir brutt og opplever lokal skade under et kviseutbrudd. Arret danner seg fordi huden ikke er i stand til å reparere seg selv til slik den så ut før utbruddet. Akne-arr er veldig utbredt og forekommer ofte i ansiktet men noen får de også på kroppen. Bruk av skin roller/dermaroller er en veldig effektiv behandling for akne-arr, den vil etterlate huden din sunn og frisk uten ujevnheter. Behandlingen er også mer skånsom enn andre behandlingsmetoder som dessuten kan være veldig kostbare. Når du går over huden med rullens micro-nåler får du kroppen til å danne kallagen-fibre og starte helbredelsesprosessen som danner ny frisk hud, dermed kan akne-arr bli kraftig redusert eller forsvinne helt.

Du vil merke forskjell etter bare noen uker ved bruk av dermaroller men her er det viktig å ta tiden til hjelp da de virkelig gode resultatene vil vise seg etter tre måneder, men alt i alt er det naturlig nok veldig individuelt.

Etter behandlingen vil huden vil gjøre resten av jobben og den begynner prosessen med å danne frisk ny hud. Akne-arr kan forsvinne helt og selv dypere arr kan få en merkbar forbedring og falme betraktelig. Innen et par uker vil du og de rundt deg se en merkbar forbedring. Så husk å ta før-bilder slik at du kan glede deg over framgangen som du har. Husk også å alltid bruke gode produkter som også er ment å bruke med dermaroller, det er også da du vil se de beste resultatene.

Akne-arr og andre dype arr er til stede på grunn av nedsatt kollagen i huden. En dermaroller vil stimulere og øke kollagen produksjonen som igjen vil få dine arr til å jevne seg ut da de mikroskopiske hullene etter dermarullen gjør huden tykkere og bygger huden opp innenfra. Anvendelsen av produkter blir dessuten mer effektiv da dermarulling øker hudens absorberingsevne. Derfor er det utrolig lurt å utnytte det ved å bruke produkter som er med på å hjelpe å redusere arrene som White Lotus Scar Serum som også jobber i synergi med rullen. Behandlingen gjør ingen skade på huden men den styrker hudens evne til å helbrede seg selv ved å bryte ned gammelt skadet kollagen i arrvevet og til å stimulere kollagen som gir en ny frisk og jevn hud. Husk å la det gå 14 dager mellom hver behandling slik at huden får sjansen til å bryte ned det gamle skadde kollagenet. Først da kan du starte prosessen på nytt ved en ny behandling. For ofte behandling kan gjøre huden tørr og sensitiv, så gi huden denne tiden til å komme seg. Hemmeligheten bak gode resultater er å la huden få tid til å fornye seg, så det er utrolig viktig å ikke overbehandle.

Det er individuelt hvor lang tid du vil trenge på å oppnå de resultatene du ønsker deg men ved hjelp av gode produkter og rett veiledning så vil du oppnå målet dit raskere. Her er noen før og etterbilder fra dermaroller behandling for arr.

arr-behandling
Her ser du før og etterbilde fra en kvinne som fikk skader ved en skogsbrann. Behandlingen ble utført i White Lotus Clinic, og produktene som ble brukt finner du i arr reduksjons kitt.

 

Om du har noe på hjertet så bruk kommentarfeltet nedenfor til å kommentere. Har du spørsmål kan du også skrive det i kommentarfeltet eller ta kontakt på chatten på siden her.

Lykke til med din behandling , ta kontakt ved spørsmål!

Om Stine

Jeg har siden en ung alder jobbet innen skjønnehetsbransjen og har gått skole og kurs innen makeup, hudpleie, negldesign, kopping og dermarulling. Som hovedfokus har jeg naturlig og økologisk hudpleie, kroppspleie og sminke som også er bærekraftig. Jeg interesserer meg også for en sunn livstil, kosthold og meditasjon.

Legg igjen en kommentar