Helt uimotståelige og lette å lage. Sunt påskesnop, smaker som snickers!
Få ingredienser og naturlig søte av daddel, namm namm
Ingredienser:
10-20 Daddler (gjerne modjuol)
1 glass Peanøttsmør eller annet nøttesmør (du bruker ca en ts i hver daddel)
Pecannøtter eller peanøtter
Trekk: 100-200gram kokesjokolade (lys, mørk, 70% eller du kan lage selv med kakaomasse og kakaosmør)
Pynt (valgfritt): Hakkede nøtter, kokosmasse (anbefaler økologisk), krokan, kakestrø
Fremgangsmåte: Ta steinen ut av dadelen, ha i litt peanøttsmør inni dadelen, leg så oppi en pecanøtt eller litt hakkede peanøtter og legg det på et fat. Fortsett med neste daddel og gjør deg helt ferdig med alle daddlene før du setter dem inn i kjøleskapet mens du smelter sjokolade. Smelt sjokolade i et vannbad (ha sjokoladen i en bolle du setter oppå kokende vann, ta platen av varmen når det koker) Ta dadlene ut av kjøleskapet og dypp dadlene i den smeltede sjokoladen, før du setter den tilbake på fatet. Fortsett til alle dadlene er trukket med sjokolade. Dryss over pynten (valgfritt)
Lagres i kjøleskapet i en lufttett boks. Holder seg noen uker i kjøleskapet men så lenge holder de ikke her i huset, de blir nemlig oppspist lenge før det.