Hvor lange nåler trenger jeg på dermarolleren?

Et av de mest stilte spørsmålene vi får er: Hvilken nål-lengde trenger jeg?

White Lotus Roller

Det er alltid da lurt å se på hvilket bruk man trenger rullen til. Skal den brukes i ansiktet anbefaler vi å starte med en 0.5 mm rulle og heller få en med lengre nåler når du føler tiden er moden for det. En 0.5 mm er den mest populære, det er den korteste nål-lengden som effektivt stimulerer kollagen og den kan også brukes rundt øyne. Så om man har et problem som man trenger lengre nåler til og samtidig vil behandle rundt øyne så trenger du alikevel en 0.5 mm. Noen føler ingenting når de behandler med 0.5 mm mens andre bruker litt tid til de er vant med behandlingen. Om du går for lengre nåler med en gang så kan det resultere i at du ikke bruker rullen. Det som er helt sikkert er at en rulle må brukes for at den skal virke så det er alltid bedre å ta det forsiktig i starten.

I videoen under ser du Anthony Kingston i White Lotus forklare litt rundt nål-lengder. 0.75 mm er ikke tatt med men den er tatt med i oversikten under videoen.  Anthony er ekspert-rådgiver i microneedling i UK’s ledende kosmetolog-forening BABTAC. Vi har også kurs i microneedling/dermarolling om du er interessert i det.

Dermarolling er et gjennombrudd innen anti aging. En enkel og effektiv metode som blir brukt av leger og hudpleiere verden over som også kan benyttes hjemme. Micro-needling kan gi deg fantastiske resultater som opp til 1000% øking i kollagen-produksjonen etter en eneste behandling. Mange aktører selger ruller som ikke kan levere resultatene som loves. For mange nåler på en rulle (540 nåler) kan gi uønskede resultater og gjøre skade. For korte nåler 0.2 mm/0.25 mm vil ikke gi andre resultater enn økt absorbering av produkter. Selv om det hevdes annerledes, så hører det ikke til realiteten. Våre ruller er CE godkjent og laget av fabrikker som holder oppdaterte CE sertifikater som et bevis på kvalitet og like viktig sterilitet. Rullene er brukt av hudleger og hudpleiere for flere kosmetiske hudproblemer.

Vi har norges største utvalg i både ruller og tilbehør. Vi har alle prisklasser og fører alltid god standard,

0.2 mm – 0.3 mm rulle – Hjelper kun på absorbering av produkter. Ofte falskt annonsert at den stimulerer induksjon av kollagen og hjelper på anti aging. Denne nål-lengden er for kort for at den vil hjelpe noe som helst på det. Det er å kaste bort tid og penger. Best å unngå helt.

0.5 mm rulle – Anti aging, pigmenterings-forandringer, rosasea. Den korteste nål-lengden som gir effektiv induksjon. Super på anti aging da den induserer kollagen uten noe særlig restitusjonstid og uten noe særlig smerte. Dette er nål-lengden vi anbefaler, og den kan lett brukes av nybegynnere også. Du finner våre 0.5 ruller i kirurgisk stål, titanium og White Lotus Roller.

0.75 mm rulle – En mer intensiv Anti Aging behanding, gjør alt en 0.5 mm rulle gjør og vil i tillegg bistå til å forbedre svake arr. Er den korteste nål-lengden for behandling av arr men for mer markerte arr anbefales det 1.0 mm. Du finner våre 0.75 mm ruller her og White Lotus her.

1 mm stempel – Hårtap, for hodebunn anbefaler vi dermastamp isteden for rulle da en rulle kan rive ut håret. Ideell for lokal stimulering av arr. Vi anbefaler ikke å bruke den på hele ansiktet men på spesielle problemområder som f.eks et icepick-arr. Du finner våre 1.0 mm stempel her og White Lotus her.

1 mm rulle – Arr og dypere rynker. Vi anbefaler ikke å bruke den på hele ansiktet men på spesielle problem-områder som f.eks et icepick-arr og litt dypere acne-arr. Våre 1.0 mm ruller finner du i kirurgisk stål og titanium.

1.5 mm rulle – Cellulitter og strekkmerker på nedre del av kroppen. Veldig god når du trenger mer stimulering som til områder med dårlig sirkulasjon. Denne nål-lengden blir også brukt til keisersnitt arr og andre arr på kroppen. Våre 1.5 mm ruller finner du her og her fra White Lotus. Vår kroppsrulle med bredere hode for raskere behandling finner du her.

 Ta kontakt hvis du trenger hjelp eller har ytterligere spørsmål!

Om Stine

Jeg har siden en ung alder jobbet innen skjønnehetsbransjen og har gått skole og kurs innen makeup, hudpleie, negldesign, kopping og dermarulling. Som hovedfokus har jeg naturlig og økologisk hudpleie, kroppspleie og sminke som også er bærekraftig. Jeg interesserer meg også for en sunn livstil, kosthold og meditasjon.

Legg igjen en kommentar