Julekalender 5-6 Desember! Prisvinnerne fra Mad Hippie!

Den perfekte kombinasjonen!
Den perfekte kombinasjonen!

 

5-6 Desember er premien: Mad Hippie Ansiktsrens og Mad Hippie Hydrating Nutrient mist!

Mad Hippie Ansiktsrens har en kremaktig konsistens og 5 aktive ingredienser som vil rense huden din på en skånsom men effektiv måte. Den er perfekt å bruke sammen med ansiktskopp og derfor får vinneren også med en ansiktskopp.  Kalender-tilbudet er på 199kr.

Mad Hippie Hydrating Nutrient mist inneholder hele 18 aktive ingredienser og den ble i 2017 Earth Day Beauty Award Winner i magasinet Healing Lifestiles.  Den harmoniske blandingen er spesielt satt sammen for å virke på å redusere misfarging fra solskader, jevne ut huden og gi et lett slør av glød til huden. Perfekt for ansikt, hender, armer, hals og bryst! Den perfekte kombinasjon til Mad Hippie Ansiktsrens og Mad Hippie vitamin C serum for å bekjempe misfarging av huden og solskader. Kalender-tilbud 199kr.

Kjøp både Mad Hippie Ansiktsrens og Mad Hippie Nutrient Mist og få en ansikts-kopp med på kjøpet (vil automatisk bli lagt til din ordre når den pakkes!).

Mad Hippie er et fantastisk hudpleiemerke som har utmerket seg spesielt i de siste årene, de har vunnet en rekke priser for sine hudpleie-inovasjoner. Har høyt innhold av naturlige ingredienser og etterlater ingenting til tilfeldighetene. Mad Hippie er så populært hos oss at vi ofte har problemer med å holde det inne på lager. Dette er et merke som er på vei opp i Norge og vell verdt å legge merke til!

Meld deg på her:




Dagens spørsmål: Hva spiser du på julaften?

For å melde deg på dagens luke så legg igjen en kommentar i dette innlegget eller  på dagens luke på facebook her! NB: Du MÅ gjøre dette for å være med i dagens luke, når vi trekker vinner så sjekker vi om dette er gjort!

Konkurransen er åpen til den 13 Desember, man får en felles mail med vinneren så følg med på din mail.

Den perfekte kombinasjonen!
Den perfekte kombinasjonen!

Om Stine

Jeg har siden en ung alder jobbet innen skjønnehetsbransjen og har gått skole og kurs innen makeup, hudpleie, negldesign, kopping og dermarulling. Som hovedfokus har jeg naturlig og økologisk hudpleie, kroppspleie og sminke som også er bærekraftig. Jeg interesserer meg også for en sunn livstil, kosthold og meditasjon.

Legg igjen en kommentar