Julekalender 7-8 Desember Effektivt og 100% rent økologisk serum – skreddersydd til dermarulling!

Som premie i julekalenderen for den 7-8 Desember White Lotus Anti Aging serum som er skreddersydd til dermarulling. Det er det eneste serumet på markedet som brukes i klinikk-behandlinger med dermaroller.

Meld deg på lengre ned (om du ikke allerede har det) og kommenter her i bloggen eller på fecebook her.
Dagens spørsmål: Bryr du deg om kosmetikken du bruker er testet på dyr?

Anti Aging serumet til White Lotus er utviklet spesifikt til dermarulle-behandling. Det er utviklet og brukt over 10 år i klinikkbehandlinger og er det beste produktet på markedet til microneedling. Gir naturlig fukt og næring til huden og er et alt i et produkt og man trenger ingen krem på toppen. Andre produkter kan inneholder ukjente syntetiske kjemikalier, noe som ikke er ønskelig siden disse vil bli absorbert i store mengder etter behandlingen. Serumet gir god fukt og kan erstatte din vanlige ansiktskrem helt, du trenger ikke bruke mye a det og du skal ikke bli blank i huden av det. En flaske vil holde i 2-3 mnd ved daglig bruk. Kalendertilbud: kun kr 299 alle forskjellige White Lotus serum. GRATIS FRAKT på hele butikken!

antiagingserum25ml-b
Meld deg på her:



Om du vil være med på verve-konkurransen i tillegg så kan du se alle premiene her!

Ingrediensene i serumet er skreddersydd til behandlingen og de har vist seg å øke produksjonen av kollagen type 1 og forbedre sårheling og er også målrettet mot anti aging.  Laget av 100% økologiske ingredienser, serumet inneholder ikke et eneste konserveringsmiddel, tilsetningsstoff, sulfat, paraben, fyllstoff eller andre syntetiske ingredienser. Det er sertifisert økologisk helt ned til jorda ingrediensene er dyrket i.  Grønn te olje er en av de mest fascinerende anti aging oljene tilgjengelig. Den er laget av frø fra Camellia genus som er brukt til å produsere te inkludert grønn te, oolong te, og til og med english Breakfast te. Det er en meget sjelden og eksklusiv olje i vesten. Oljen har lange tradisjoner i Asia der den både var brukt i matlaging og utvortes for dens kosmetiske egenskaper. Den har også utbredt tradisjonell bruk som medisin for alle former for brannsår. Oljen har lang historie i bruk noe som gjør den til et stabilt og trygt produkt.  Kosmetisk var den kjent for at den ikke blokerte porer slik som andre oljer kan gjøre, noe som gjør at den ikke gir akne. Moderne forskning har bekreftet disse påstandene.

Oljer er veldig effektive på fukt og trenger dypere inn i huden en vanlige vannbaserte kremer og serum vil gjøre.  Grønn te olje er spesielt rik på antioksidanter og man har funnet ut at den har minst 9 antioksidant-komponenter. Oljen inneholder høye prosenter av polyfenoler som er noen av de mest potente og effektive antioksidant-komponentene tilgjengelig. Den er trygg for de med uren hud trolig grunnet sitt høye innhold av linolensyre.  Fordi oljen har sterke anti aging egenskaper vil den forsterke effekten av behandlingen. Grønn te olje vil også redusere inflammasjon, gi rask fukt til huden på en måte vannbaserte kremer/serum ikke kan og har UV beskyttende egenskaper. Dette gjør at grønn te olje er den perfekte kombinasjonen i en microneedling behandling.

Oljebasen er mye bedre enn vannbaserte kremer/serum i å gi huden den nødvendige næringen og redusere tørr hud etter dermarulle behandlingen. Grønn te har også vist seg å reparere UV skader og redusere framtidige skader noe som er veldig nytig da dermarulling kan gjøre huden midlertidig lysømfintlig.  White Lotus serum bruker bare 100% økologisk grønn te olje med tre oppmalte urter for å forsterke effekten. Se til at ethvert produkt du kjøper inneholder minst 90% grønn te olje og ikke kun minimalt med produkt kun for å kunne skrive grønn te olje på etiketten. En god indikator på det er om det inneholder noen konserveringsmiddel eller fyllstoffer. Det er nemlig helt unødvendig da grønn te olje i seg selv er naturlig selvkonserverende.

White Lotus anti aging serum inneholder også:

panax-ginseng

Panax Ginseng som er en virkningsfull urt i kosmetiske behandlinger. I Asia er den omtalt som King of Herbs. Ginseng er brukt både innvortes og utvortes i tusner av år, brukes også på sykehus i kina. Er kjent for sine kosmetiske egenskaper og er derfor brukt i kosmetiske produkter. Studier viser at den stimulerer kollagen type 1 når den brukes på huden og har en antibaktriell effekt. Inneholder Vitamin A, B-6 og Zink som alle er kjent for sine sårhelende egenskaper.

astragalus

Astragalus i serumet gir raskere sårheling, har inflamasjons dempende og anti-aging egenskaper.  Gojibær inneholder vitamin C, antioksidanter, karotenoider og amino syrer.

goji_circle_copy_1024x1024

Gojibær i hudpleieprodukter tilfører huden aminosyrer noe som setter kollagenproduksjonen i høygir og resulterer i en glatt og spenstig hud. Goji bær er hudens beste venn til å redusere rynker, slapp hud og andre aldersrelaterte hudproblemer. Goji bær i din hudpleie gir huden din et yngre utseende med en sunn glød.

Serumet brukes etter behandling (men også før om du ikke bruker pre treatment spray), smør på rikelig med produkt på huden. Bruk serumet (4-8 dråper) morgen og kveld i to uker etter behandlingen. Drøy i bruk, en flaske vil vare rundt 2-3 måneder.

Ingredienser: Basen er grønn te olje (Camellia oil) Urtene er Panax Ginseng, Goji bær, Astragalus. Laget i UK. 25ml

Om Stine

Jeg har siden en ung alder jobbet innen skjønnehetsbransjen og har gått skole og kurs innen makeup, hudpleie, negldesign, kopping og dermarulling. Som hovedfokus har jeg naturlig og økologisk hudpleie, kroppspleie og sminke som også er bærekraftig. Jeg interesserer meg også for en sunn livstil, kosthold og meditasjon.

Legg igjen en kommentar