Julekalender 9-10 Desember – Et naturlig alternativ til Botox – Rynkeplaster fra Frownies!

Julekalender 9-10 Desember premien er de orginale rynkeplasterne fra Frownies (valgfri type).

Frownies rynkeplaster - et naturlig alternativ til Botox!
Frownies rynkeplaster – et naturlig alternativ til Botox!

1) Meld deg på i skjema under (en gang for hele desember). 2) Svar på dagens spørsmål i bloggen eller på FaceBook her.

Dagens spørsmål: Når ble Frownies rynkeplaster oppfunnet?

Frownies rynkeplaster er ikke noe nytt, det ble oppfunnet i 1889 av Margaret Kroesen. Margaret oppdaget at hennes datter Alice (som var pianist) hadde fått en merkant sinnarynke. Margaret utviklet Frownies rynkeplaster og lanserte det under sitt eget merke. Alice, som brukte morens oppfinnelse, var det levende bevis på Frownies effekt på å glatte ut rynker og det ble klart at både menn og kvinner kunne få nytte av å bruke rynke fjernerne som de ble kalt på den tiden. Se før/etter-bilder nederst i dette innlegget.

Kalendertilbud: Frownies rynkeplaster panne og sinnarynke eller øyne munn  KUN 299 kr (GRATIS FRAKT)

Rynkeplasterne har du på når du sover og det er også da man kommer med mest ukontrolerte ansiktsbevegelser. Frownies hjelper å forandre formen på musklene under plastret ved å holde musklen flat og avslappet mens du sover så kan kroppen reversere muske-minnet.

For de som bruker vanlig botox så kan faktisk Frownies forlenge holdbarheten til botoxbehandlingen.

Frownies rynkeplaster var lenge en godt bevart skjønnhets-hemmelighet mellom Broadway og Hollywood stjernene og makeup artistene. Men hemmeligheter kommer ut til slutt og når man spoler fram til i dag så er Frownies svært utbredt blant amerikanske kvinner såfremst som kjendiser som Rene Russo, Rashida Jones, Raquel Welch og Meryl Streep for å nevne noen.  Selv så sverger jeg til Frownies, jeg sover med dem hver eneste natt. Huden blir definitivt glattere og rynkene minkes betraktelig for ikke å snakke om det fantastiske forebyggende effekten dette gir, man får mye igjen for å bruke Frownies.

Den svært annerkjente hudlegen Ellen Marmur (sett på som lederen innen sitt felt og grunnleggeren av Marmur Medical) støtter effekten av Frownies og forteller at det faktisk gjør en forskjell over tid for å hjelpe de repeterende bevegelsene (sinnarynken og heving av øyenbryn) som gjør rynkene verre, og legger til: “Personer har oftest dypere rynker på den siden de sover på. Når man sover med disse plasterne så holdes huden glatt mens den holdes på plass, selv om ansiktet er presset inn i puten.” Så plasterne virker rett og slett som en regulering til ansiktet.

 

Her ser du Gloria Swansen bruke Frownies i Hollywood-filmen Sunset Boulevard.
Her ser du Gloria Swansen bruke Frownies i Hollywood-filmen Sunset Boulevard.

Meld deg på her:



Frownies Før/Etter bilder
Frownies Før/Etter bilder

 

Om Stine

Jeg har siden en ung alder jobbet innen skjønnehetsbransjen og har gått skole og kurs innen makeup, hudpleie, negldesign, kopping og dermarulling. Som hovedfokus har jeg naturlig og økologisk hudpleie, kroppspleie og sminke som også er bærekraftig. Jeg interesserer meg også for en sunn livstil, kosthold og meditasjon.

Legg igjen en kommentar