Julekalender luke 18 – Gavekort på 1000,- kroner

dermaroller-kit-antiagingDa har det blitt 18. desember og vi åpner en ny luke. På grunn av tekniske problemer fikk vi aldri lansert gårsdagens luke og det beklager vi, men istedet har vi valgt å doble verdien av dagens premie opp til 1000,- kroner! Det betyr at du kan velge valgfrie produkter fra nettbutikken vår opp til 1000,- kr.

For å bli med i dagens luke må du:

 

Vinneren trekkes fra e-post adressene som er meldt på dagens luke, men hvis vinneren ikke har likt innlegget på Facebook samt kommentert hvilket produkt han/hun vil ha så trekker vi en ny vinner!

Vi har en mengde gode produkter til under 1000 kroner: De har alle høyt innhold av aktive ingredienser!

Hudpleie fra Mad Hippie,  mineralsminke fra Silk Oil, hudpleie fra Frownies og profesjonelt dermarulle utstyr fra White Lotus.

Her er noen dermaroller kit fra spesialisten White Lotus, som utvikler profesjonelt dermaroller utstyr til klinikk som du også kan bruke hjemme for et profesjonelt resultat:

 

Skriv en kommentar nederst hvis du har noen spørsmål.

Om Stine

Jeg har siden en ung alder jobbet innen skjønnehetsbransjen og har gått skole og kurs innen makeup, hudpleie, negldesign, kopping og dermarulling. Som hovedfokus har jeg naturlig og økologisk hudpleie, kroppspleie og sminke som også er bærekraftig. Jeg interesserer meg også for en sunn livstil, kosthold og meditasjon.

35 thoughts on “Julekalender luke 18 – Gavekort på 1000,- kroner

Legg igjen en kommentar