Kopping massasje, cellulitt behandling som faktisk virker! Bonus: Supermodellenes hete cellulitt tips!

Kopping massasje var noe jeg startet med for flere år siden, og jeg husker hvor merkelig jeg synes det var at ikke denne effektive
behandlingen var mer utbredt i Norge. Alle butikker som selger cellulittkremer bør jo også ha inne vakuumkopper, men så gikk det
opp for meg at da ville salget på alle andre cellulitt produkter og kremer gå drastisk ned. Det er utrolig synd for jeg vet det er mange som hadde satt pris på denne behandlingen. Etter å ha hjulpet et titalls venner og bekjente med å behandle cellulittene med kopping så jeg hvor utrolig effektivt det var og alle jeg hjalp skrøt av virkningen av behandlingen. Da viste jeg at dette var noe som damer i Norge måtte få øynene opp for.

Og etter mange flotte tilbakemeldinger fra kundene her på dermaspa så er det ingen tvil, kopping
massasje hjelper på cellulitter og man kan også fint gjøre behandlingen på seg selv! En hellig gral for hjemmebehandling mot cellulitter er funnet, og den har egentlig også eksistert i flere tusen år. For kopping kommer fra gamle østen, og ble brukt til ganske mange helseproblemer innenfor kinesisk medisin, men her snakker vi kun om effekten behandlingen har mot å bekjempe cellulitter.

Jeg hadde norske damer i tankene når dermaspa sine cellulittkopper ble utviklet, jeg ønsker å hjelpe enda flere med å ta knekken på de irriterende
cellulittene en gang for alle.

Celulittbehandlinger på salong koster opp til 1000-1500kr pr behandling og du trenger i tillegg en kur for å se god effekt. Det er langt ifra alle som har råd til det, men kopping det er rimelig det. Du har jo også koppene til odel og eie slik at du kan behandle når du ønsker det, og det er en stor bonus spør du meg.

Tips! Supermodellenes hete tips for umiddelbar effekt på synligheten av celulittene:

Du vil elske effekten av denne hjemmebehandlingen jeg nå skal fortelle deg om. Det er egentlig ingen nyhet at kaffegrutt hjelper på cellulitter for supermodeller verden over sverger til nettopp kaffegrutt når de skal minske synligheten av sine cellulitter med umiddelbar effekt. Den tidligere supermodellen Tyra Banks har i hele sin karriere brukt dette trikset og ikke uten grunn. Den beste effekten kommer naturligvis over tid, men med denne metoden så vil du se raskere effekt med din hjemmebehandling. Det er utrolig enkelt også, du tar da enten med deg kaffegrutt fra trakteren eller så tar du noen ss med kaffe i en kaffekopp og heller varmt vann over den og lar den kjøles ned til lunken tempratur. Så ta kaffekoppen med deg i dusjen, enkelt og greit!

koppesett vil gi deg det du trenger til å behandle celulittene fra topp til tå, pluss en ansiktskopp som vil gi anti aging effekt mens den renser huden i dybden og drenerer vekk poser under øyne.
Koppesett fra Dermaspa vil gi deg det du trenger til å behandle celulittene fra topp til tå, pluss en ansiktskopp som vil gi anti aging effekt mens den renser huden i dybden og drenerer vekk poser under øyne.

I dusjen så starter du med å koppe deg med massasjekoppen (enten Medium koppen eller XL koppen, begge kommer også i et samlet sett) sammen med dusjsåpe, men husk at du trenger god glid så huden bør være godt fuktet med vann eller med kaffen som du nettopp har laget (om du ikke bruker krutt fra trakteren). Når du har koppet ferdig så heller du kaffen med krutten over deg og skrubbe huden i lette sirkulære
bevegelser. Konsentrer deg om problemområdene og skyll av når du er ferdig. Når du kommer ut av dusjen så påfører du Dermaspa sin anti-cellulittolje på fuktig hud, dette gjør den lettere å smøre pluss drøyere i bruk pluss det hjelper på å inkapsle fukt i huden.

Husk å se i speilet før og etter (eller ta bilde), jeg kan love deg at du vil merke en forskjell. Prøv det før du feks skal ut på byen, fest eller bryllup. Som bonus blir huden deilig myk og glødende. Gjenta koppingen daglig og kaffeskrubben 2-3 dager i uken alt ettersom hvilken hudtype du har.

Men hvordan og hvorfor virker kopping-massasje på celulitter?
Kopping massasje med dermaspa kopper er en effektiv behandling for å redusere cellulitter
fordi det adresserer ikke kun symptomet men det adresserer
årsaken direkte. Kopping massasje aktiverer, regenererer og stimulerer lymfesystemet og gir en unik
dyptgående bindevevsmassasje.

Den effektive cellulittbehandlingen skaper en strøm av frisk oksygenholdig blod som er rik på
naturlige næringsstoffer, dette hjelper på å skille ut avfallstoffer og giftstoffer ut fra fettcellene.
Dette bryter ned det cellulittene og resulterer i en glatt stram hud. Utført
regelmessig vil den økte sirkulasjonen skille ut avfall og etterlater vevet mykt,
fleksibelt og sunt, slik at huden ser mer ungdommelig ut.

DermaSpa`s massasjekopper er fantastiske, utrolig effektive og lette å bruke, bruk dem
daglig i 5-10 miniutter på problemområdet og det vil over tid redusere cellulitter.
Det er absolutt ingen grunn til dyre salongbehandlinger og kremer.
I tillegg så vil absorberingen og effekten av cellulittreduserende produkter økes betraktelig når du bruker
massasjekoppene og viktigst av alt så kan du behandle deg hjemme med denne naturlige cellulitt reduserende behandlingen.

Bestill DermaSpa sin cellulitt behandling i dag!

Kopping gir sunne flotte ben!
Kopping gir sunne flotte ben!

Få en enda mer effektiv behandling ved å kombinere koppene med DermaSpa sin økologiske og
aktive anti-cellulitt kroppsolje for mer profesjonelle resultater! Denne komboen har
en fantastisk kampanjepris på kun 499kr!

DermaSpa`s kopper er utviklet i silikon som i motsetning til glasskopper ikke vil skade huden da
koppen vil gi etter om huden blir strukket for mye. Den nydelige lillafargen vil heller ikke bli
misfarget slik som blanke kopper blir. Koppene er utrolig lette å bruke, trykk dem inn (hvor hardt du
trykker dem inn avgjør trykket) og sett dem på huden og start og masser i sirkulære kombinert med sikk sakk bevegelser.
Huden skal enten være smurt med olje eller du kan bruke dem i dusjen med såpe.

Om Stine

Jeg har siden en ung alder jobbet innen skjønnehetsbransjen og har gått skole og kurs innen makeup, hudpleie, negldesign, kopping og dermarulling. Som hovedfokus har jeg naturlig og økologisk hudpleie, kroppspleie og sminke som også er bærekraftig. Jeg interesserer meg også for en sunn livstil, kosthold og meditasjon.

Legg igjen en kommentar