Julekalender luke 2

Da har vi kommet til 2. desember! Vi beklager at informasjon om luken i går ble sendt ut litt sent og noen kanskje ikke fikk meldt seg på i tide. Derfor publiserer vi den mye tidligere i dag samt sender ut mail.

Dagens premie:

Dermaroller Anti Aging Kit (verdi 599,-)

Dermaroller Anti Aging Kit

Hvis du har problemer med å melde deg på, vennligst si ifra i kommentarfeltet nederst så legger vi deg til manuelt.

 

Om premien:

Dette er det perfekte startkittet for alle som vil komme i gang med dermarulling. Du får med 0.5 mm rulle, rensespray (10ml), samt vår egen Barbary Fig Seed Oil på 10ml. Vi lanserte kittet i April 2016 og det ble en umiddelbar bestselger.

Til 3. desember har vi tilbud på dette kittet for kun 399,-

En dermarulle øker kollagen-produksjonen, og den hjelper å bygge opp huden innenfra og vil gi huden en glatt overflate.

Barbary Fig Seed Oil fornyer huden og stimulerer cellefornyelse. Den bør brukes rett på huden om kvelden for å forsterke revitalisering og fornyelse av huden men du sover. Den vil penetrere raskt og vil myke opp og klargjøre hudstrukturen til dagen som kommer. Dette er en veldig eksklusiv olje, det er kun frøene fra kaktusfikenfrukten som presses og man trenger hele 1 tonn frukt for å utvinne 1 liter Barbary Fig Seed Oil. Den er opptil 10 ganger sterkere enn den mer kjente Argan oljen.

Les mer om produktet her

Hvis du har problemer med å melde deg på, vennligst si ifra i kommentarfeltet nederst så legger vi deg til manuelt.

Om Stine

Jeg har siden en ung alder jobbet innen skjønnehetsbransjen og har gått skole og kurs innen makeup, hudpleie, negldesign, kopping og dermarulling. Som hovedfokus har jeg naturlig og økologisk hudpleie, kroppspleie og sminke som også er bærekraftig. Jeg interesserer meg også for en sunn livstil, kosthold og meditasjon.

47 thoughts on “Julekalender luke 2

  1. Ingenting funker her. Er det bare lureri? Hvordan er man med i julekalenderen? Ingen spørsmål noe sted, og ingenting skjer når man trykker på dagens luke.

    1. Hei Catherine! Nei det er ikke lureri på noe måte, vi har bare litt tekniske problemer med påmeldingen. Det funker hos de fleste (95%) men det er noe trøbbel med resten. Knappen skal åpne et vindu hvor man fyller inn e-post adresse. Jeg har nå lagt deg til manuelt. Lykke til 🙂 Mvh Stine

Legg igjen en kommentar