Julekalender luke 4

Da har det blitt 4. desember og vi åpner en ny luke.

Dagens premie:

Valgfritt rynkeplaster fra Frownies

Frownies rynkeplaster

Hvis du har problemer med å melde deg på, vennligst si ifra i kommentarfeltet nederst så legger vi deg til manuelt.

Du kan velge mellom:

Husk å sjekke ut de forskjellige produktene så du vet hva du vil ha hvis du vinner.

Frem til i morgen 5. desember har vi 15% på alle Frownies produkter!

Se video

Om produktene

«Frownies are my beauty obsession» – Rashida Jones

images

Når jeg bodde i California fikk jeg ofte anbefalt Frownies, de er et naturlig alternativ til botox og veldig populære for å redusere sinnarynken. Selv om Frownies er en bestselger på apotekene i LA var jeg enda litt skeptisk til at et plaster på rynken skulle fungere. Men med meg hjem fra statene lå det alikevel noen pakker med Frownies som jeg kjøpte med meg men aldri prøvde. Noen måneder etter jeg kom hjem tenkte jeg at jeg måtte jo gi dem et forsøk iallefall, og det er jeg utrolig glad for. Jeg har lang erfaring med dermarulling men det er ikke optimalt for å redusere dype mimikkrynker, men sammen med Frownies så fant jeg en behandling mer effektivt enn noe jeg før hadde sett.

Så det er ikke så rart at Hollywood elsker Frownies!

Frownies er ingen ny oppfinnelse men de har en over 125 år gammel historie, de var lenge en godt bevart hemmlighet som ble brukt av Hollywood-eliten helt siden starten av 1900 tallet. Frownies er brukt av ikoner som Raquel Welch (som hun snakker om i boken sin «Beyond the Cleavage») , Goldie Hawn, Meryl Streep, Glenn Close, Gloria Swanson, Oprah Winfrey og Kennedy familien (som fortalt om i boken The Kennedy White House), Kardashian familien samt Rashida Jones (skuespiller kjent fra the Office og Parks and Recreations).

Virkelig et naturlig alternativ til botox, men også for de som har tatt botox eller andre fillers da Frownies vil forlenge resultatene av disse behandlingene. Frownies glatter ut huden over natten og over tid vil huden danne nye celler som fyller inn den dype rynken.

Frownies ble belønnet med ‘Best All Rounder Product Award’ av testere på Womans Weekly (UK), og har blitt kalt den enkleste metoden å redusere rynker av Good Housekeeping Magazine (USA)

 

Hvis du har problemer med å melde deg på, vennligst si ifra i kommentarfeltet nederst så legger vi deg til manuelt.

 

Om Stine

Jeg har siden en ung alder jobbet innen skjønnehetsbransjen og har gått skole og kurs innen makeup, hudpleie, negldesign, kopping og dermarulling. Som hovedfokus har jeg naturlig og økologisk hudpleie, kroppspleie og sminke som også er bærekraftig. Jeg interesserer meg også for en sunn livstil, kosthold og meditasjon.

55 thoughts on “Julekalender luke 4

Legg igjen en kommentar