Julekalender luke 5

Da har det blitt 5. desember og vi åpner en ny luke.

Dagens premie:

Valgfri dermaroller med White Lotus tilbehør  (verdi 748,-)

Hvis du har problemer med å melde deg på, vennligst si ifra i kommentarfeltet nederst så legger vi deg til manuelt.

Du kan velge mellom:

Husk å sjekke ut de forskjellige produktene så du vet hva du vil ha hvis du vinner.

Vi har i dag 15% på alle White Lotus produkter!

Om produktene

white-lotus-logo-175hWhite Lotus startet den første microneedling (dermarulle/skin roller) klinikken i vesten. Alle produktene deres har blitt møysommelig testet og forbedret i løpet av årene med utstrakt bruk i klinikk. Dette betyr at både hjemme-produktene samt klinikk-produktene har vært i konstant forbedring over denne tiden. Det er derfor White Lotus kan si at deres ruller varer over 1 år i motsetning til konkurentene.

Målet for klinikken var å introdusere befolkningen i vesten til denne utrolige kombinasjonen av østens anti-aging hemmeligheter med moderne vitenskapelig testing og legge til denne teorien i moderne kosmetiske behandlinger. For å gjøre dette må alle behandlingene være helt naturlige og økologiske. De må jobbe med kroppen istedenfor mot kroppen. De må følge en helseforfremmende filosofi fra østens medisin. Og de må også fungere!

Dessverre kan mange naturlige behandlingsformer ikke vise til noe bevis for behandlingens effektivitet. White Lotus har forsket og studert for å inkludere flere beviste behandlinger inn i klinikken som møter deres strenge filosofi om naturlige behandlinger som har bevist effekt.

White Lotus er omtalt i over 30 internasjonale magasiner og anerkjent for å være den beste klinikken av sitt slag. Deres popularitet har gjort at folk fra hele verden reiser dit for å oppleve klinikkbehandlingen. Nettopp derfor har White Lotus utviklet en serie produkter slik at du kan oppleve klinikkbehandlingen deres hjemme hos deg selv.

Produktene er det beste på markedet til microneedling.  Produktene er 100% økologiske og inneholder INGEN fyllstoffer, dette gjør produktene svært drøye i bruk samt godt for både deg og miljøet.

Produktene er ikke testet på dyr – Naturligvis!

Vi har i dag 15% på alle White Lotus produkter!

 

Hvis du har problemer med å melde deg på, vennligst si ifra i kommentarfeltet nederst så legger vi deg til manuelt.

 

Om Stine

Jeg har siden en ung alder jobbet innen skjønnehetsbransjen og har gått skole og kurs innen makeup, hudpleie, negldesign, kopping og dermarulling. Som hovedfokus har jeg naturlig og økologisk hudpleie, kroppspleie og sminke som også er bærekraftig. Jeg interesserer meg også for en sunn livstil, kosthold og meditasjon.

79 thoughts on “Julekalender luke 5

Legg igjen en kommentar