Julekalender luke 6 – I dag står strekkmerker og cellulitter i fokus

Dagens luke 6. desember!

Dagens premie:

Kroppsrulle (400 eller 192 nåler) med XL vakuum kopp (verdi 648,-)

 

Hvis du har problemer med å melde deg på, vennligst si ifra i kommentarfeltet nederst så legger vi deg til manuelt.

Du får:

  • Tilbehør:
    • 10ml Rens til rullen

Vi har i dag 15% på begge produktene i dag og i morgen 7 desember!

Om produktene:

Kombinasjonsbehandlingen som tar problemet fra flere sider øker effekten og bedrer resultatene!

Dermaroller er veldig effektivt på å redusere synligheten av cellulitter. Det fører til at huden blir tykkere, strammere og gjenoppretter elastisiteten. Det øker også produksjonen av kollagen-fibrene og elastin-fibrene slik at huden får en umiddelbar forbedring av utseende. Ulikt andre teknikker som f.eks kjemiske peelinger skader det ikke huden eller fjerner epidermis slik at behandlingen passer alle hudtyper.

For å se resultater når man behandler cellulitter er det viktig å bruke rett nål-lengde. Huden på kroppen er mye tykkere enn huden i ansiktet og derfor må man bruke lengre nåler for å se resultater. Den anbefalte nål-lengden er 1.5 mm som du bruker en gang hver 14 dag. 1.5 mm kan høres mye ut men det vil ikke kjennes like godt på den tykke huden på kroppen. For best mulig resultater anbefaler vi å bruke dermaroller med White Lotus Cellulite & Stretch Mark Serum. En kroppsrulle på 400 nåler har flere nåler en det maks anbefalte som er 200. Men siden rullen skal brukes på kroppen har den et bredere hode slik at det enda er gode mellomrom mellom nålene, noe som er veldig viktig for å få god penetrering av nålene som igjen gir et godt resultat. Men her gjelder også regelen, des færre nåler des bedre resultat. Så om du skal behandle små områder så vil vil anbefale rullen på 192 nåler da dette vil gi deg best stimulering til huden som gir en bedre effekt.

Det er også anbefalt kopping i kombinasjon med dermaroller da kopping også er en utrolig god behandling for cellulitter fordi det gir god sirkulasjon til området. Kopping vil også hjelpe på absorbering av cellulitt-reduserende produkter du bruker samt hjelpe på å øke produksjonen av kollagen og elastin. Om du bruker cellulittserumet til White Lotus så kan du ta det på først før du tar på en olje eller lotion som gir koppene god glid.

Kopping er en urgammel teknikk som blir brukt mot en rekke helseproblemer. Salongbehandlinger mot cellulitter er veldig dyre og man må ofte gjenta behandlingen over en lengre periode for å se resultater. De aller fleste nye cellulitt-behandlinger på markedet nå bruker vakuum-kopping som en del av metoden, og det er ikke uten grunn. For vakuum skaper negativt trykk som stimulerer huden i dybden til å skille ut giftstoffer og gir økt sirkulasjon til området. Dette vil på sikt gi en strammere og glattere hud. Dette er en billig og effektiv behandling.
Det flotte med det er at du enkelt kan få det samme resultatatet hjemme ved å benytte deg av en silikonkopp.

Kopping stimulerer også fibroblast cellene til å produsere naturlig kollagen og elastin som holder huden strammere og vakrere.

En effektiv og billig cellulittbehandling du kan gjøre hjemme. 5-10 minutter en til to ganger om dagen, du kan bruke koppen i dusjen eller med olje på tørr hud. Du regulerer selv trykket etter hvor hardt du trykker på koppen. Negativt trykk trenger dypt ned i huden, 5 minutter med kopping tilsvarer 30 minutter med manuell massasje. Denne koppen er en stor kopp som gir raskere behandlingstid og behandler større flater som rumpe og lår.

Produktene er ikke testet på dyr – Naturligvis!

Vi har i dag 15% på kroppsrullen og alle vakuum koppene!

 

Hvis du har problemer med å melde deg på, vennligst si ifra i kommentarfeltet nederst så legger vi deg til manuelt.

 

Om Stine

Jeg har siden en ung alder jobbet innen skjønnehetsbransjen og har gått skole og kurs innen makeup, hudpleie, negldesign, kopping og dermarulling. Som hovedfokus har jeg naturlig og økologisk hudpleie, kroppspleie og sminke som også er bærekraftig. Jeg interesserer meg også for en sunn livstil, kosthold og meditasjon.

59 thoughts on “Julekalender luke 6 – I dag står strekkmerker og cellulitter i fokus

Legg igjen en kommentar